Tryggare kan ingen vara
 
Placeholder image
 
 
 


Engagemang och kunskap har fört oss till en ledande position inom vård­hygienprodukter hos Sveriges Landsting. Varumärket LIV och produkternas kvalite är inte bara innehåll och funktion utan ett resultat av våra medarbetares samlade kompetens, var och en specialist på sitt område.

 
 
 

Helhetskompetens

Våra Key Account managers har kunskaper om marknadens synpunkter och önskemål. De träffar kunder/användare och föreläser, diskuterar och lyssnar på synpunkter, önskemål och behov. Har du frågor om företaget eller vill ha ytterligare information hjälper de gärna till.

Till våra produktchefer vänder du dig om du har frågor om våra produkter. Som rådgivare i produktutvecklings­processen tar vi tillvara dina synpunkter. Vi analyserar marknadens behov/önskemål för att vi ska kunna behålla vår tätposition och leda den framtida utveck­lingen inom vårdhygienprodukter.

Våra erfarna produktutvecklare är ansvariga för att ta fram morgondagens produkter. De ser dessutom till att utvärdera och kvalitetssäkra våra leverantörer samt utföra tester hos ackrediterade laboratorier. De är dessutom våra experter på bland annat MSR (Miljö­styrningsrådet), Reach (Registrering, godkännande,

 


begränsning av kemikalier enl EU), miljömärkningen Svanen, Astma & Allergi. Förutom produktutveckling måste de även hålla koll på lagar och förordningar, så att vi kan göra korrekta produktmärkningar och säkerhetsdatablad.

Vår tekniska redaktör ser till att produkterna har rätt information och märkning enligt lagar, förordningar och direktiv. Det är en trygghet för användarna av våra produkter.

Vi har en miljösamordnare, som är ansvarig för att vi följer alla lagar, förordningar och direktiv samt göra granskningar och säkerhetsbedömningar av råvaror och färdigvaror. Miljösamordnaren är även kontakt­person med myndigheter och upprättar säkerhets- och faktablad. Dessutom har vi en erfaren säkerhetsrådgivare för farligt gods som ser till att märkning och dokumen­tation är rätt. Säkerhetsrådgivaren upprättar dessutom säkerhetsdata- och faktablad för våra produkter.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Hudvänlig (allergianpassad parfym) krämig Allroundtvål för hand-, kropps- och hårtvätt för alla hudtyper.

Lågskummande Mild Handtvål – som är oparfymerad, mild och flytande.

Oparfymerad Mild Cremetvål för hand-, kropps- och hårtvätt för alla hudtyper.

 
Placeholder image