Tryggare kan ingen vara
 
Placeholder image
 
 
 
Vi bryr oss om våra användare och vill självklart att de ska känna sig trygga med våra LIV-produkter. Som användare kan du vara säker på att det som står på flaskan stämmer överens med innehållet och att det givetvis också överensstämmer med svenska lagar och förordningar.
 
 
 

Varje-dag-användning

LIV-sortimentet är utvecklat för varje-dag-användning, både för dig och för dina vårdtagare och medarbetare. Det är viktigt att produkter, som används professionellt och frekvent, är anpassade för just detta. God handhygien är den enskilt viktigaste åtgärden för att förebygga infektioner och förhindra smittspridning. Vanlig handtvätt håller visserligen dina händer rena, men tar bort delar av det naturliga skydd som finns i huden. Därför utvecklade vi LIV-serien, vilket är ett komplett koncept för att rengöra, vårda och desinficera.

Skonsamma råvaror

Produkterna kan användas frekvent samtidigt som de är mycket effektiva - de används således inte bara för rengöring och desinfektion, utan även för skydd som förebygger skador i din hud.

 


Vi ligger i framkant vad gäller att undvika och formu­lera bort oönskade ämnen med hänsyn tagen till både människors hälsa och miljö. Samtliga LIV-produkter uppfyller fastställda kvalitets- och effektivitetskrav. Produkterna produceras på ett ansvarsfullt sätt i Sverige och distribueras enligt svenska miljökrav. Produkterna ska inte bara fungera för ändamålet utan även vara trygga att använda. Finns det funderingar eller frågor är det dessutom viktigt att det finns svar. Vi svarar på alla frågor och tar till oss alla synpunkter. Ytterligare fördjupad information om produkterna finns tillgänglig på vår hemsida - www.livhc.se. Där - och via nyhetsbrev - publicerar vi även artikel­serien "Värdefullt vetande".

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svagt parfymerad (hypoallergen parfym) handkräm för alla hudtyper.

Oparfymerad återfuktande hudkräm med hudnära PH, för hela kroppen.

Hudsalva för att undvika torr och narig hud, men som även fungerar även för fotvård och massage.

 
Placeholder image